Міського голову Рава-Руської на Львівщині обікрали невідомі, які втекли на автівці з польськими номерами

21:55 3 грудня 2014 р.

Фото до новини


Фото: portal.lviv.ua

2 грудня, близько 10 години ранку поблизу дошкільного навчального закладу №1 м. Рави-Руська на Львівщині невідомі особи пограбували автомобіль міського голови Ірини Верещук.

2 грудня, близько 10 години ранку поблизу дошкільного навчального закладу №1 м. Рави-Руська на Львівщині невідомі особи пограбували автомобіль її міського голови Ірини Верещук. Двоє невідомих осіб, дочекавшись, поки мер відійде від автомобіля і зайде у приміщення дошкільної установи, підбігли до автомобіля, розбили переднє вікно біля пасажирського сидіння і викрали сумку Ірини Верещук.

Після цього вони на автомобілі «Ауді» з польською реєстрацією втекли з місця пригоди. Свідками пограбування автомобіля міського голови були равчани, які в цей час перебували поруч. Вони і повідомили меру Рави-Руської марку та номерні знаки автомобіля.

За словами Ірини Верещук, у сумочці, яку викрали злодії, були її особисті документи та гаманець. Вона після пограбування звернулася до правоохоронних органів з відповідною заявою.

Про це повідомило в середу інтернет-видання «Gazeta.ua». Натомість телеканал «112 Україна» інформує в середу про це ж так:

«Ірину Верещук 2 грудня пограбували невідомі. Про це повідомляють «Українські новини» з посиланням на представника Рава-Руської міської ради.

За його словами, мер припаркувала автомобіль біля дошкільного навчального закладу №1. Після того, як вона відійшла від автомобіля, до нього підбігли 2 невідомих, розбили лобове скло і вкрали сумку мера. Після цього невідомі зникли на авто з польськими номерами реєстрації.

Повідомляється, що пограбування сталося на очах у багатьох місцевих жителів. У сумці, за словами Верещук, були документи та гроші. 35-річна Верещук, яка має «чорний пояс» з карате, звернулася із заявою в міліцію. Вона є мером міста з 2010 року».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів