Уряд оголосив догани Кличку, Попку, Садовому, Чечотці та іншим посадовцям

17:11 27 червня 2023 р.

Фото до новини

З посад голів райдержадміністрацій у Києві звільнені Ратніков, Павловський, Бабій, Коваленко.

Про це повідомляє Урядовий портал, пише Dailylviv.com.

На своєму засіданні 27 червня Кабінет Міністрів України ухвалив кілька кадрових розпоряджень. Зокрема, уряд підтримав проекти розпоряджень Президента України про звільнення Ратнікова Дмитра Геннадійовича - з посади голови Деснянської районної в місті Києві державної адміністрації і Павловського Сергія Анатолійовича - з посади голови Святошинської районної в місті Києві державної адміністрації.

Тпакож Кабмін розпорядився увільнити від тимчасового виконання обов’язків Бабія Павла Миколайовича - від тимчасового виконання обов’язків голови Дніпровської районної в місті Києві державної адміністрації і Коваленка Сергія Івановича - від тимчасового виконання обов’язків голови Подільської районної в місті Києві державної адміністрації.

Підтримано проект розпорядження Кабінету Міністрів України "Про притягання до дисциплінарної відповідальності" (оголошення догани голові Київської міської державної адміністрації Кличку В.В. та начальнику Київської міської військової адміністрації Попку С.М., голові Голосіївської районної в місті Києві державної адміністрації Садовому С.М., голові Оболонської районної в місті Києві державної адміністрації Фесику К.О., голові Печерської районної в місті Києві державної адміністрації Кондрашовій Н.М., голові Солом'янської районної в місті Києві державної адміністрації Чечотці І.Р., а також першому заступникові голови  Дарницької районної в місті Києві державної адміністрації Калашнику М.В. та першому заступникові голови  Шевченківської районної в місті Києві державної адміністрації Поповцеву О.С., на яких розпорядженнями Президента України тимчасово покладено виконання обов'язків голів відповідних райдержадміністрацій).

На Львівщині суд змусив відремонтувати укриття на 300 осіб

На Львівщині перевірили стан 8 тисяч укриттів: результати

За зачинені двері в укриття поліція Києва затримала чотирьох осіб

Укриття не відкрили, люди стукали і в той момент прилетіло: у Києві загинули містяни (відео)

 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів