У травні оберуть нову громадську раду при Львівській облдержадміністрації

14:50 15 березня 2021 р.

Фото до новини

До 17 березня запрошують чотирьох представників інститутів громадянського суспільства до ініціативної групи з підготовки установчих зборів громадської ради та обрання її нового складу.

У зв’язку з закінченням строку повноважень у травні 2021 року чинного складу громадської ради при Львівській обласній державній адміністрації та на виконання постанови Кабінету Міністрів України від 3 листопада 2010 року № 996 (зі змінами), департамент комунікацій та внутрішньої політики оголошує відбір кандидатів для участі в ініціативній групі з підготовки та проведення установчих зборів громадської ради при Львівській облдержадміністрації.

Про це повідомила пресслужба ЛОДА, пише Dailylviv.

«Запрошуємо представників інститутів громадянського суспільства до роботи в ініціативній групі, основним завдання якої є підготовка установчих зборів громадської ради та обрання нового складу», - зазначають у департаменті ЛОДА.

Так, відповідно до Типового положення про громадську раду при міністерстві, іншому центральному органі виконавчої влади, Раді міністрів Автономної Республіки Крим, обласній, Київській та Севастопольській міській, районній, районній у мм. Києві та Севастополі державній адміністрації, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 3 листопада 2010 року № 996 (зі змінами), кількісний склад ініціативної групи не може становити більше, ніж вісім осіб, і формується на паритетних засадах з представників органу виконавчої влади та представників інститутів громадянського суспільства.

Для участі необхідно подати до департаменту на електронну пошту communicationloda@gmail.com  такі документи:

- письмове рішення керівника ІГС, якщо інше не передбачено його установчими документами, про делегування представника для участі в ініціативній групі. Документ має бути підписаний уповноваженою особою, а підпис може бути скріплений печаткою;

- заяву делегованого представника ІГС про згоду на участь у роботі ініціативної групи. Із зазначенням повного найменування ІГС, контактні дані ІГС (адресу, телефони, e-mail), дату складання заяви;

- згоду делегованого представника на обробку та оприлюднення його персональних даних;

- біографічну довідку делегованого представника ІГС, що обов'язково містить прізвище, ім’я, по батькові, контактний телефон та посаду в ІГС  (за наявності).

Термін подачі документів до 18:00 17.03.2021.

Контактна особа – Христина Швец, начальник відділу комунікацій з громадськістю департаменту комунікацій та внутрішньої політики облдержадміністрації, тел. 2 999 555.

28 березня в трьох районах Львівщини будуть проміжні вибори: зареєстровано 23 кандидати

Єврорегіон Карпати-Україна: Ганущина замінили на Гримак

Посол Франції вшанував у Раві-Руській пам’ять французьких в'язнів (відео)

 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів