У Львові буде новий представник Нацради з питань телебачення і радіомовлення

20:37 1 листопада 2021 р.

Фото до новини

Після 20 років на цій посаді Петра Цеголка буде звільнено 3 листопада у зв’язку з досягненням ним 65-річного віку.

28 жовтня регуляторний орган ухвалив рішення про звільнення представника Національної ради у Львівській області, пише Dailylviv.com. Петра Цеголка буде звільнено з посади 3 листопада відповідно до пункту 7 частини першої статті 83 Закону України «Про державну службу» у зв’язку із досягненням ним 65-річного віку.

Петро Цеголко пропрацював на посаді представника Національної ради у Львівській області 20 років. Голова Національної ради Ольга Герасим’юк подякувала йому за довголітню роботу і побажала й далі вести активне життя.  

Представник Національної ради в області згідно зі статтею 11 Закону України «Про Національну раду України з питань телебачення і радіомовлення» призначається на посаду регуляторним органом на конкурсній основі терміном на чотири роки.

Нагадаємо, що Петро Цеголко на минулорічних виборах був обраний депутатом Львівської обласної ради від партії "Європейська солідарність". Його син - Святослав Цеголко - з 10 червня 2014 року до 17 травня 2019 року працював прессекретарем Президента України Петра Порошенка.

"Свобода" вмиває руки від гендиректора НТА і Вголосу через його співпрацю з Тарасом Козаком

Телеканал НТА офіційно належить Добродомову, а не Козловському

Інформаційну агенцію Дивись.інфо купив депутат Львівської міськради

Телекомпанія Козицького здобула два дозволи на місцеве мовлення у Львові і Самборі

 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів