У День Героїв України у Львові зібралося 40 російських опозиціонерів

19:52 23 травня 2024 р.

Фото до новини

На цьому форумі "вільної росії" були представники Офісу президента України та Верховної Ради.

Як повідомляють соцмережі, про проведення у Львові «Форуму вільної росії» повідомив один з його співорганізаторів, ексдепутат Держдуми росії Ілля Поньомарьов. З його слів, цей захід відбувся за участі представників української влади та добровольчих батальйонів росіян, які воюють у складі ЗСУ.

«Львівський форум російської опозиції пройшов на найвищому рівні. Від провідних опозиційних об'єднань взяли участь понад 40 учасників. У роботі взяли участь представники всіх трьох добровольчих батальйонів. Були також представники Офісу президента України та Верховної Ради», — повідомили про проведення форуму.

Також там ухвалили постанову антипутінського та антивоєнного змісту, зокрема, підтримали формулу миру, запропоновану Президентом України Володимиром Зеленським та покарання військових злочинців і справедливе відшкодування шкоди, завданої Україні військовими діями, а також закликали до повалення путінського режиму.

Місце проведення заходу невідоме. Його організували в День Героїв України.

Раніше міський голова Львова Андрій Садовий у телеграмканалі написав: "Пишуть, що у Львові сьогодні працює форум якоїсь російської опозиції. Учасники нібито Ходорковський, Каспаров, Фейгін, Шендерович та інші прізвища, мені не дуже відомі. Хто знає, це якийсь жарт? 

Запит у відповідні органи вже відправив", - зазначив Садовий.

Читайте такожВійна в Україні та Ізраїлі - це одна війна, - Каспаров

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів