Садовий не знає, чи Ходорковський, Каспаров, Фейгін, Шендерович, Кох, Невзлін, Шишкін зібралися у Львові

17:12 23 травня 2024 р.

Фото до новини

Міський голова Львова Андрій Садовий вирішив шукати їх через правоохоронні органи.

Про це міський голова Львова Андрій Садовий написав у соціальній мережі, інформує DailyLviv.com.

"Пишуть, що у Львові сьогодні працює форум якоїсь російської опозиції. Учасники нібито Ходорковський, Каспаров, Фейгін, Шендерович та інші прізвища, мені не дуже відомі. Хто знає, це якийсь жарт? 

Запит у відповідні органи вже відправив", - зазначив Садовий.

На сторінках і акаунтах у соцмережах цих представників російської опозиції щодо нинішнього диктатора рф путіна поки що немає жодних згадок про перебування у Львові.  

Натомість російський журналіст-опозиціонер Аркадій Бабченко, який тепер живе за межами рф, повідомив сьогодні у соцмережі про таке: "У Львові розпочав роботу Другий Форум російської опозиції на підтримку України. На Форумі виступатимуть радник Офісу Президента України Михайло Подоляк, Гарі Каспаров, Леонід Невзлін, Міхаїл Ходорковський, Марк Фейгін, Віктор Шендерович, письменник Міхаїл Шишкін, Альфред Кох та багато інших.

Українці, скажіть, а як у вас громадяни РФ чоловічої статі мобілізаційного віку перетинають кордон так спокійно?

Указом Президента від 14 березня 2022 року в'їзд громадян РФ до України припинено. Ніхто з російської опозиції від громадянства РФ не відмовився, я так розумію?

Ні, я нічого проти конкретних персоналій не маю – заради бога, якось фіолетово... – мене сам факт такого вільного в'їзду в Україну щоразу збуджує, як інститутку. 

Мені ось чомусь жодного разу так і не вдалося. Ні з машинами, ні з дронами, ні з прицілами. А тут Альфред Кох у Львові мовитиме. Я також хочу. Що так можна? А ну так. Подоляк. Чого це я. Загалом, львів'яни, у вас там Віктор Анатолійович на першій зупинці вийшов. Зупинка за рогом, каже".

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів