Українські силовики знищили під час боїв за аеропорт Донецька майже 400 терористів, – ЗМІ

22:28 1 червня 2014 р.

Фото до новини


Фото: YouTube

Про це повідомляє в неділю «Обозреватель» з посиланням на джерело в керівництві Донецького міськвиконкому.

Інтернет-видання «Обозреватель» інформує сьогодні, 1 червня, в повідомленні «Терористи не можуть вивезти з України сотні трупів загиблих найманців»:

«Представники савмопроголошеної «ДНР» звернулися до законного керівництва Донецька, яке поки ще контролює більшу частину міських комунальних служб, аби посприяло вивезення трупів сепаратистів і найманців, котрі воюють проти України. Про це повідомляє «Обозреватель» з посиланням на джерело в керівництві Донецького міськвиконкому.

Мова йде про майже чотири сотні бойовиків, загиблих під час боїв за донецький аеропорт. Трупи найманців з Чеченії, Дагестану, Сербії і навіть деяких африканських країн сепаратисти склали в одному з ангарів, прилеглих до аеропорту на невеликій частині території, поки ще контрольованої бандформуваннями.

Інші об'єкти зайняли українські війська, й у терористів відсутній коридор для вивозу тіл загиблих найманців у напрямку Таганрога і Новошахтинська Ростовської області. Представники «ДНР» повідомили, що в разі, якщо не вдасться здійснити вивезення з міста і через кордон тіл загиблих, то їм доведеться спалити їх, оскільки процес розкладання вже зараз зробив неможливим перебування бойовиків в п'ятдесятиметровій зоні навколо ангара.

Нагадаємо, що, за різними даними, чисельність угруповання озброєних сепаратистів і найманців, які діють на території Донецької та Луганської областей становить близько 4,5 тисяч. Дані про вбитих українськими силовиками учасників бандформувань лідерами сепаратистів не розголошуються».

Як інформував «Щоденний Львів», російський фоторепортер Макс Авдєєв повідомляє у неділю, що майже всі чеченці з батальйону терористів «Восток» загинули в боях за аеропорт Донецька

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів