У Білгородській, Воронезькій, Курській областях росії горять паливні бази і вибухають склади боєприпасів, - ОП

13:19 27 квітня 2022 р.

Фото до новини

У Білгородській, Воронезькій, Курській областях росії почалася «демілітаризація» або роззброєння. У цих російських областях періодично горять великі паливні бази, що забезпечували паливом бронетехніку армії Росії, і вибухають склади боєприпасів.

Про це повідомив радник ОП Михайло Подоляк, пише Dailylviv.com.

Він написав, що Білгородська, Воронезька, Курська області тепер теж починають активно вивчати таке поняття як «демілітаризація».

"Роззброєння. У цих російських областях періодично горять великі паливні бази, що забезпечували паливом бронетехніку армії Росії, і вибухають склади боєприпасів. З різних причин. І роблять це все активніше та впевненіше",- зазначив радник.

За його словами пояснити це дуже просто.

"Якщо ви (російські) вирішили масово атакувати іншу країну, масово вбивати там усіх підряд, масово тиснути танками мирних людей, а для забезпечення вбивств використовуєте склади у своїх областях, то рано чи пізно борги доведеться повертати. За такої інтенсивності та обсягу російського військового вторгнення в Україну відсидітися не вдасться. І тому роззброєння білгородсько-воронезьких складів убивць абсолютно природний, природний процес. Карма – штука жорстока.

І знову ж таки повторю: причини руйнування військової інфраструктури прикордонних областей можуть бути абсолютно різними. Аж до… божественного втручання у справи грішників, які на Страсний тиждень масово вбивали людей в українському Маріуполі",- йдеться в повідомленні.

Українські десантники спалили 16 млн доларів рашистів

Екіпаж російського танка загинув миттєво: ракета з неба (відео)

У російському Брянську спалахнула нафтобаза (відео)

Перша реакція України на вибух нафтобази у російському Бєлгороді

Пожежа на нафтобазі у Бєлгороді: у місті - паніка та істерика. На АЗС величезні черги (відео)

 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів