Терористи збираються прориватися зі Слов'янська на Донеччині в Росію, – Міноборони (відео)

10:46 21 травня 2014 р.

Фото до новини


Фото: Reuters

Про це повідомляє у вівторок керівник оперативної групи з інформування АТО Владислав Селезньов.


Відео: ТСН

Терористи збираються йти на прорив українсько-російського кордону для виведення своїх сил зі Слов'янська. Про це повідомляє сьогодні, 21 травня, на своїй сторінці в інтернет-мережі «Facebook» керівник оперативної групи з інформування АТО Владислав Селезньов. За його даними, 20 травня в район села Дмитрівка неподалік державного кордону України прибули близько 30 озброєних людей на двох КамАЗах, які організували там два блокпости.

«Згідно отриманої оперативної інформації, готується коридор для виведення основних сил сепаратистів, які зараз знаходяться на території міста Слов'янськ, і вивозу тіл загиблих в ході зіткнень з українськими силовиками бандитів» , – повідомив Селезньов.

Представник Міноборони також зазначає, що сепаратисти готуються використовувати снайперів. За його словами, на верхніх поверхах і дахах багатоквартирних житлових будинків в місті Слов'янськ для них вже підготовлені вогневі точки.

Як інформував «Щоденний Львів», керівник Центру військово-політичних досліджень і координатор спільноти «Інформаційний Спротив» Дмитро Тимчук повідомляв 20 травня: «За оперативними даними групи «Інформаційний Спротив», терористичні групи, які діють на Донбасі, готують «коридор» для виведення частини терористичних сил зі Слов'янська на територію Росії. Не виключена також спроба вивезення великої кількості трупів знищених терористів , які в даний час знаходяться в переповненому морзі Слов'янська. Зокрема, «коридор» має бути забезпечений на ділянці держкордону з РФ в районі Дмитрівки Донецької області. В даний час бойовики в терміновому порядку обладнають тут блокпости. Спроби українських прикордонників перешкодити не привели до успіху – зважаючи нерівне співвідношення сил – проти прикордонного наряду чисельністю 5 чол. виступає більше сотні терористів. Без екстреної допомоги з боку сил АТО плани бойовиків зірвати явно не вдасться».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів