Силовиків відправляють зі Львова до Києва у цивільному?

12:36 20 січня 2014 р.

Фото до новини

З їхніх автобусів знімають сині міліцейські таблички і міняють на білі.

Громадський активіст і політолог Софія Федина повідомляє сьогодні, 20 січня, на своїй сторінці в соціальній мережі «Facebook», що, за підтвердженою інформацією, біля МРЕВ ДАІ на вулиці Конюшинній з міліцейських автобусів знімають сині таблички і міняють на білі. Зараз номери закриті чорними кульками! Два автобуси Богдан – білий і жовтий, і пазік. «Мають їхати на кінець Городоцької – додає Федина. – Кажуть, що беркутів маю забирати у цивільному з хат. Тушканчики виходять із частин поодинці в цивільному, з сумочками. А потім, очевидно, посідають в автобуси десь на нейтральній території. Один такий автобус ми знайшли на Науковій, але ще один утік».

Прес-служба Львівського Євромайдану також інформує на своїй сторінці в соціальній мережі «Facebook», що солдати внутрішніх військ у цивільному по одному виходять за межі військової частини.

Як повідомляв «ЩЛ», у Львові всю ніч тримали в облозі «Беркут» і ВВ, яких блокували близько тисячі автівок, львів’ян закликають долучатися до блокування військових частин.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів