У Львові всю ніч тримали в облозі «Беркут» і ВВ (відео)

09:00 20 січня 2014 р.

Фото до новини


Фото: iPress.ua

Бази силовиків блокували на вулицях Рубчака й Стрийській.


Відео: zaxid.net

 

У Львові активісти продовжують блокувати бази спецпідрозділу «Беркут» і бази Внутрішніх військ МВС. На даний момент базу «Беркута» на вулиці Рубчака блокують близько 20 автомобілів та кілька десятків протестувальників.

При цьому біля бази Внутрішніх військ на вулиці Стрийська чергують близько 15 автомобілів і майже 40 людей. Усю ніч львів'яни приносили учасникам акції, з огляду на сильне похолодання, чай та каву.

Акції проходять спокійно. Як зазначив один з активістів, «ми спокійно і мирно блокуємо виїзд спецпризначенців до Києва, а для цього не потрібно вночі будити скандуванням людей. Хто має можливість і бажання, і так поінформовані та приєднуються до нас або приносять гарячі напої». 

Про це повідомляє сьогодні, 20 січня, вранці «ТСН.ua». Натомість «День» інформував уночі:

«Зараз львів'яни блокують виїзди з військової частини на Стрийській, 146, звідки збираються відправляти, – написав на своїй фейсбук-сторінці Отар Довженко. – Інформація достовірна, багато людей уже там, але потрібно більше. Якщо маєте змогу, їдьте або йдіть туди, будь ласка. Це на перехресті Стрийської і Наукової позаду парку, де церква нова». «Люди стримують війська. Щедрують. Сльози в очах силовиків», – додає Ярина Михайлишин».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів