У Львові силовиків блокували близько тисячі автівок (відео)

09:15 20 січня 2014 р.

Фото до новини


Фото: https://www.facebook.com/euromaidanlviv/photos_stream

На Рубчака намагалася виїхати машина зі солдатами ВВ, але її зупинили, пробили колеса, а потім весело спостерігали, як вона довго поверталася назад.


Відео: Андрій Тодорів

У Львові активісти блокують виїзд із військової частини внутрішніх військ МВС на вулиці Стрийській. Про це на своїй сторінці у соціальній мережі «Facebook» написав активіст Богдан Білан, який також розповів:

«Щойно з блокування на Тролейбусній-Рубчака. Ситуація наступна. Львів не спить. По периметру Стрийська-Наукова-Тролейбусна-Рубчака стоять більше тисячі машин. Людей – відповідно більше в декілька разів.

Переповнені машини зупиняються і питають куди йти блокувати. Одні залишаються тут – інші їдуть на Перехрестя і Гамаліївку, де чекають машини з ВВ-шниками, які, кажуть, прорвались.

Настрій бойовий. Багато молоді, яка цілими компаніями весело тусується на згаданому периметрі. Багато сімейних пар, які прогулюються під парасолькою.

Всі виїзди з військової частини та, побудованого на ній кварталу перекриті кількома машинами, а ще кілька стоїть збоку на підхваті. Таксисти радо підвозять за символічну плату, заодно розказуючи новини і показуючи де виходити.

За доброю звичкою позитивних ДАІшників – вони блокують дороги, але забувають свої машини, які до того ж стоять на нейтралці, що не є перешкодою для досвічених революціонерів.

Саме з Рубчака намагалася виїхати машина з солдатами, але її зупинили, пробили колеса і розбили лобове шкло, а потім весело спостерігали, як вона довго заїжджала назад на територію. Отакої. Дорогою назад люди домовляються хто, коли і як завтра рушає на Київ».

Як інформував «ЩЛ», у Львові всю ніч тримали в облозі «Беркут» і ВВ.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів