Розмежувальні лінії на Донбасі проведуть тільки після встановлення режиму припинення вогню, – РНБОУ (відео)

14:20 12 жовтня 2014 р.

Фото до новини


Фото: «Коммерсантъ»

Заступник керівника Інформаційно-аналітичного центру Ради національної безпеки і оборони Володимир Польовий повідомив у неділю: «Зараз на сході України працює спеціальна моніторингова місія ОБСЄ і контактна група для спостереження за режимом припинення вогню і проведення розмежувальної лінії. Зараз відбуваються постійні консультації у складі спільної комісії за участі російських та українських військових».


Відео: ТСН

Українські та російські військові з залученням бойовиків ведуть консультації для встановлення режиму припинення вогню на Донбасі. Про це повідомив сьогодні, 12 жовтня, у ході брифінгу заступник керівника Інформаційно-аналітичного центру Ради національної безпеки і оборони України Володимир Польовий.

«Зараз на сході України працює спеціальна моніторингова місія ОБСЄ і контактна група для спостереження за режимом припинення вогню і проведення розмежувальної лінії. Зараз відбуваються постійні консультації у складі спільної комісії за участі російських та українських військових», – зазначив він, коментуючи питання про розмежування території та роботу контактної групи в зоні АТО.

Також Польовий зазначив, що до цієї роботи також залучаються представники ДНР та ЛНР. «Основна мета цих комісій – встановлення режиму припинення вогню. Після цього настане наступний етап – проведення розмежувальних ліній», – додав речник РНБО, повідомлення якого пернедає в неділю інтернет-видання «Українська правда».

Як інформував «Щоденний Львів», очільник Донеччини Олександр Кіхтенко повідомив, що Україна, «ДНР» і «ЛНР» ще не прийняли рішення стосовно обміну територіями на Донбасі, а прес-офіцер керівництва антитерористичною операцією Владислав Селезньов заявив наприкінці суботи: «Інформація щодо узгодженого розмежування сторін є передчасною та такою, що не відповідає дійсності. Документ не може вважатися підписаним, доки до нього висловлюються «особливі позиції».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів