Російське вторгнення в Україну становить реальну небезпеку для Італії - прем'єр-міністерка

13:41 25 квітня 2023 р.

Фото до новини

Прем'єр-міністерка Італії Джорджа Мелоні зазначила, що Росія становить конкретну загрозу свободі Італії після нападу на Україну.

З нагоди Дня визволення від нацизму та фашизму, який відзначають сьогодні в Італії, вона написала листа щоденній газеті Corriere della Sera, пише Dailylviv.com.

Джорджа Мелоні підкреслила, що автократичні режими дедалі частіше нападають на демократичні країни, щоб зруйнувати порядок, встановлений після Другої світової війни та розпаду Радянського Союзу. Вона написала, що Італія твердо стоїть на боці свободи та демократії. Вона попередила, що після нападу на Україну Росія також становить особливу загрозу свободі Італії.

Прем’єр-міністерка Італії зазначила, що український народ, героїчно борючись за свою свободу та незалежність, бореться також за свободу та незалежність Європи. Джорджа Мелоні рішуче відкинула звинувачення опозиції в тому, що її права партія «Брати Італії» чітко не відмежувалася від епохи фашизму. Вона зазначила, що День визволення має об’єднувати, а не роз’єднувати та служити політичним цілям.

Байден йде на перевибори: офіційна заява

Кораблі РФ переправляють через Каспійське море велику кількість боєприпасів з Ірану

Що потрібно Україні, щоб перемогти Росію цьогоріч, - заступник керівника МЗС

Український танковий батальйон заповнять американські танки M1A1 Abrams

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів