«Регіони» провалили все, що можна провалити з «питання Тимошенко», – «ICTV»

11:32 21 листопада 2013 р.

Фото до новини


Фото: iPress.ua

Верховна Рада не підтримала жодного зі семи проектів щодо лікування ув'язнених за кордоном.

Як повідомляє сьогодні, 21 листопада, телевізійний канал «ICTV», Верховна Рада не підтримала жодного з семи проектів щодо лікування ув'язнених за кордоном. Спочатку парламент провалив проект Анжеліки Лабунської щодо лікування ув'язнених за кордоном – за його прийняття за основу проголосували лише 194 депутати, тобто забракло ще 32.

Своєю чергою, 192 голосами провладна більшість провалила проект Арсенія Яценюка та інших лідерів опозиції щодо амністії Тимошенко.А 195 голосами провладна більшість провалила проект Сергія Міщенка щодо лікування за кордоном і не прийняла його за основу.

Наступним ВР голосували проект Володимира Купчака, яким він повністю скопіював відкликаний Яценюком законопроект. Однак «за» нього проголосували тільки 193 депутати. 

Відмовилась Верховна Рада підтримати за основу й проект Олега Ляшка про амністію Юлії Тимошенко. «За» нього проголосували лише 190 депутатів

Як інформує сьогодні, 21 листопада, «Українська правда», «регіонала» Ганна Герман заявила від імені своєї фракції, що робоча група з підготовки проект закону щодо лікування ув'язнених за кордоном має продовжити свою роботу.

Як інформував «Щоденний Львів», неназване джерело газети «Вести» сказало цьому виданню, що «регіонали» отримали вказівки не підтримувати жоден із чотирьох законопроектів, які стосуються лікування ув'язнених за кордоном – хоч представники моніторингової місії Європарламенту Пет Кокс та Алєксандр Кваснєвський повідомили, що влада пообіцяла їм вирішити «питання Тимошенко» до 19 листопада.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів