Путін відкликав 17,6 тисячі російських військових, дислокованих у прикордонній Ростовській області РФ

23:28 11 жовтня 2014 р.

Фото до новини


Фото: Reuters

Президент Росії доручив її міністерству оборони повернути до місць постійної дислокації війська, які проходили навчання на полігонах поблизу кордонів України.

Президент Росії Путін доручив міністерству оборони РФ повернути до місць постійної дислокації війська, що проходили навчання на полігонах в Ростовській області. Таке доручення він дав у ході робочої зустрічі з міністром оборони Шойгу після оперативної наради глави держави з постійними членами Ради безпеки РФ.

«Міністр доповів Верховному Головнокомандувачу про завершення річного періоду навчання на полігонах Південного військового округу», – повідомив прес-секретар президента Пєсков. «За результатами доповіді Путін доручив приступити до повернення військ до місць постійної дислокації», – сказав він.

«У цілому йдеться про 17,6 тисячі військовослужбовців, які влітку проходили навчання на полігонах в Ростовській області», – додав Пєсков. Перед цим стало відомо, що Путін провів оперативну нараду з постійними членами Ради безпеки Росії. 

«Серед обговорюваних питань – ІГІЛ, Ебола, Україна і США», – повідомив Пєсков. У  нараді взяли участь прем'єр-міністр РФ Медведєв, спікери обох палат парламенту Матвієнко і Наришкін, секретар Ради безпеки Патрушев та його заступник Нургалієв, глава адміністрації Кремля Іванов, міністри закордонних і внутрішніх справ та оборони – відповідно, Лавров, Колокольцев і Шойгу, директор ФСБ Бортніков, глава СЗР Фрадков і постійний член Ради безпеки РФ Гризлов.

Про це повідомило сьогодні, 11 жовтня, інтернет-видання «Українська правда» з посиланням на російську інформаційну агенцію «ИТАР-ТАСС».

Як інформував «Щоденний Львів», Президент України Петро Порошенко заявив у четвер на представленні голови ЛугОДА Геннадія Москаля представникам громад Луганщини: «Наступний тиждень буде визначальним. Нібито з росіянами ми про все домовились. Наскільки щирі ці домовленості, наступний тиждень покаже. Чи зможуть вони приборкати бандитів, котрі розстрілюють мирні села як по цей, так і по той бік лінії зіткнення, – чи ми росіянам у цьому допоможемо»; своєю чергою, спікер АТО Владислав Селезньов спростував інформацію про підписання угоди щодо розмежувальних ліній на Донбасі.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів