Путін спробує здійснити ще один наступ і, можливо, за багатьма векторами, - США

09:16 22 березня 2023 р.

Фото до новини

Україна готується розпочати весняний наступ проти російських військ, який базується переважно на потужніших і досконаліших системах, які західні країни погодилися надіслати.

Про це заявив речник Ради національної безпеки Джон Кірбіінформує CNN, пише Dailylviv.com.

Україна готується розпочати весняний наступ проти російських військ, який базується переважно на потужніших і досконаліших системах, які західні країни погодилися надіслати, включаючи танки та іншу броньовану техніку.

Кірбі сказав, що найближчі тижні будуть «критичними» у війні, і США очікують, що російський президент Путін «спробує здійснити ще один наступ і, можливо, за багатьма різними векторами».

"Ми повинні переконатися, що ми робимо все можливе, щоб Україна була готова до цього", - сказав він.

Кірбі сказав, що США хочуть забезпечити, щоб українці могли захистити себе від будь-якого нового російського наступу, маючи при цьому гнучкість «проведення власних наступальних операцій у час і місце, розмір і масштаб на свій вибір».

«Саме туди ми зараз виводимо батальйони з України і проводимо їх загальновійськову підготовку», – сказав він. «Саме тому вони нарощують навчання таким речам, як система протиповітряної оборони Patriot . Ми робимо все можливе, щоб переконатися, що вони готові якнайкраще до цих критичних тижнів і місяців».

ЗСУ перейдуть у наступ навесні, - ГУР

Що бракує Україні для великого контрнаступу – WP

Контрнаступ ЗСУ на Крим: план Ходжеса

Росіяни досягли кульмінації, росіяни більше нічого не можуть вдіяти,- генерал-лейтенант США (відео)

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів