Путін-психопат вирішив піти війною на Україну за рік до нападу

22:23 25 квітня 2023 р.

Фото до новини

Шість особистих мотивів диктатора, що призвели до війни з Україною.

Путін прийняв рішення розпочати війну ще за рік до вторгнення в Україну, в лютому-березні 2021 року, з'ясувала «Верстка», поспілкувавшись з джерелами у російській та українській владі, пише Dailylviv.com. Причому керувався навіть особистими мотивами — образою і бажанням помститися. 

Джерела розповіли, що саме переповнило його «чашу терпіння»:

Помаранчева революція 2004 року

Ставлення Путіна до України псувалося разом з відносинами зі Заходом. Серйозним ударом для Путіна стала помаранчева революція 2004 року, яку він вважає плодом роботи США.

Захоплення небезпечною філософією

У 2012 році Путін почав приділяти багато часу читанню книг ультраконсервативного штибу. Його «наставником» став білогвардійський філософ Іван Ільїн. На Путіна почали більше впливати і сучасні націоналісти.

Майдан та втеча Януковича

«Путін сказав: хлопці, у нас шанс останній, більше такого шансу не буде, я беру відповідальність на себе», - розповів близький знайомий про рішення господаря Кремля відторгнути Крим.

Нездійсненність мінських угод

Путін серйозно розраховував перехитрити українську владу за допомогою мінських угод і особисто брав участь у їх написанні. Але йому не вдалося зрештою протиснути ні Порошенка, ні Зеленського.

Закриття медіа-активів Медведчука

Те, що кума Путіна Медведчука почала «кошмарити» українська влада, стало останньою краплею в ухваленні Путіним рішення про підготовку до військової операції.

Карантин у бункері

Під час тривалої ізоляції особливо сильний вплив на друга отримав Юрій Ковальчук, який переконав президента, що владу в Києві можна змінити швидко та безболісно.

Путін - типовий психопат, причому втрачає контроль над собою, впевнений американський нейробіолог, професор Каліфорнійського університету Джеймс Феллон. «Про невдачі Путіна говорить і його міміка, – зазначає американський професор. — Він став більше подібний на дикого звіра у клітці. Але від цього він став лише небезпечнішим».

Путін здивований провалом, тож може тимчасово змінити свої цілі в Україні, - розвідка США

Путін досі живий, бо його лікують найкращі західні лікарі - Скібіцький

Путін заробив ще на одну кримінальну справу у МКС в Гаазі

Отруєння, раптова хвороба, нещасний випадок: російська еліта розглядає можливість відсторонення Путіна

Путіна отруять, підірвуть або застрелять - ексагент DGSE

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів