Янукович виконував план Путіна й спецслужб РФ, – «ICTV» (відео)

23:23 17 березня 2014 р.

Фото до новини


Фото: durdom.in.ua

Свідчення про це знайдено серед записок керівника охорони екс-президента – Костянтина Кобзаря.


Відео: ICTV

Аналіз відео з камер, якими була нашпигована президентська резиденція, дав підстави робити висновки, що втеча Віктора Януковича була спланована і готувалася завчасно російськими спецслужбами. Під час огляду документів у Межигір’ї був знайдений блокнот керівника особистої охорони Януковича, Костянтина Кобзаря.

Він за сумісництвом виконував функції референта. Серед його нотаток були знайдені свідчення про численні контакти з Москвою.

Зокрема, про таємний візит Януковича 8 січня 2014 року на Валдаї, де знаходиться резиденція Путіна. Експерти схиляються до того, що Янукович діяв за певним планом, складеним для нього російськими спецслужбами і озвученим президентом Росії. – Путін зробив Януковичу якісь пропозиції... Деякі очевидці говорять, що коли Янукович виходив, у нього тряслися руки, – коментує зустріч Януковича з Путіним 9 листопада 2013-го у Сочі політтехнолог Денис Богуш. – Спецслужби добряче попрацювали зі страхами Януковича і змогли намалювати йому дорожню карту, яку він не міг не виконувати.

Про це йдеться в сьогоднішньому сюжеті телеканалу «ICTV» – «Янукович був головним агентом Кремля в Україні».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів