Президент розповів про смерть мера Кривого Рогу

19:33 15 серпня 2021 р.

Фото до новини

Костянтин Павлов був знайдений мертвим із вогнепальним пораненням на веранді власного будинку.

Президент України Володимир Зеленський, для якого Кривий Ріг, - місто дитинства і юності, написав про сьогоднішню загадкову смерть мера Кривого Рогу у соціальних мережах: "Завтра заслухаю доповідь керівників правоохоронних органів щодо перших результатів розслідування обставин смерті міського голови Кривого Рогу. 

Костянтин Павлов був знайдений мертвим із вогнепальним пораненням на веранді власного будинку. Кримінальне провадження відкрито невідкладно. На місці перебувають керівник поліції Дніпропетровської області, слідчо-оперативні групи та всі необхідні фахівці.

Конкретну та перевірену інформацію матимемо після проведення експертиз та перших кроків слідства. Триматиму цю справу під особистим контролем і наполягаю на регулярних звітах правоохоронців перед громадою Кривого Рогу.

Щирі співчуття рідним і близьким Костянтина Павлова.."

У політичній партії «Опозиційна платформа – За життя» не вірять у версію самогубства мера Кривого Рогу Костянтина Павлова. Таку заяву зробив співголова політичної сили, народний депутат України Вадім Рабінович. 

«Сьогодні на порозі свого будинку вбито одного з лідерів нашої партії, мера міста Кривий Ріг Костянтина Павлова. Як співголова партії, членом якої був Павлов, я вимагаю від правоохоронних органів створити групу, яка найближчими днями відповість нам на запитання: хто вбив Костянтина Павлова!» – йдеться у заяві, яку Вадім Рабінович оприлюднив на своїй сторінці у соціальній мережі Facebook

На Львівщині замовили вбивство адвоката

Львів’янина з Дніпропетровської підозрюють у вбивстві матері

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів