Перший shahed, заборона світлової реклами: Козицький підсумував головне за 7 днів

20:07 6 листопада 2022 р.

Фото до новини

Начальник ЛОВА Максим Козицький підсумував головні події тижня, що минув, на Львівщині.

Про це він повідомив у телеграмканалі, пише Dailylviv.com.

"З 31 жовтня у Львівській області та інших регіонах запровадили графіки погодинних відключень електроенергії. Вони відрізняються від аварійних тим, що про них попереджають заздалегідь. Загалом усіх споживачів поділили на 3 групи. Час та приналежність до групи можна дізнатись на сайті (https://cutt.ly/eNZMaFm) «Львівобленерго».

Через масований ракетний обстріл по всій території 31 жовтня НЕК «Укренерго» запровадила локальні обмеження споживачів, а «Львівобленерго» планові відключення скасувало. Щойно будуть новини, повідомлю на своїх ресурсах. Дякую усім за раціональне використання електроенергії та прошу надалі економити. 

Від 21 жовтня на Львівщині діє заборона на використання усіх видів зовнішнього освітлення на час комендантської години, окрім освітлення вулично-дорожньої мережі та об’єктів критичної інфраструктури. Також діє заборона на освітлення зовнішньої реклами, розміщеної на фасадах будинків та споруд, спеціальних конструкцій – після завершення робочого часу суб’єктів господарювання, незалежно від організаційно-правової форми. Таке рішення ухвалили на засіданні Ради оборони Львівської області.

Дотримання цих вимог контролюють головне управління національної поліції у Львівській області та управління патрульної поліції у Львівській області.

Цього тижня на територію Львівщини вперше від початку війни прилетів іранський дрон-камікадзе «Шахід». Сили ППО його успішно ліквідували. 

Проїзд на дорогах Львівщини взимку забезпечуватимуть 390 одиниць снігоочисної техніки. Піску та солі заготували на 40%. Підготовка активно триває. Також на дорогах Львівщини працюватиме 51 пункт відстою для автотранспорту. 

Аграрії Львівщини обмолотили понад 60% площ пізніх зернових та олійних культур, а врожай сої, соняшника та гречки зібрали на 80% площ. 

67 громад нашої області виконали планові завдання з надходження податків до загального фонду бюджету.

На Львівщині безплатне протезування отримали 62-річна Ірина зі Сіверськодонецька та 42-річна Ольга з Лисичанська, які втратили ноги через воєнні дії рф. Це вдалось реалізувати у межах проєкту «Руки для мами», який підтримує Львівської ОВА. Жінки знову можуть ходити.

Лише упродовж двох останніх тижнів понад 250 учнів у школах Львівщини отримали цінні знання, які допоможуть їм краще дбати про своє здоров’я. У межах проєкту Почуй Лікаря з лекціями у школи приходять студенти-медики, яких перед цим готують медичні експерти. 

Розробка технологій спеціальних піротехнічних засобів сигнального та протипожежного призначення і виготовлення гідрогелевих лікувальних пов’язок для закладів охорони здоров’я – інноваційні проєкти, які співфінансувала Львівська ОВА в межах обласної Програми сприяння інноваційному та науково-технологічному розвитку у Львівській області на 2021-2025 роки",- підсумував Козицький.

Митрополит Епіфаній освятив реанімаційні ліжка

У Львові в котельнях установлюють теплові помпи, щоб подавати гарячу воду без використання газу

Шість пожеж за добу на Львівщині: що горіло

В одній з громад Львівщини споживання електроенергії зменшили на 43%

 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів