Перерва у сесії ЛМР: обрання комісій і секретаря потребують серйозного обговорення, - Садовий

13:44 4 грудня 2020 р.

Фото до новини

Сьогодні в мерії Львова відбулась перша урочиста сесія 8-го скликання, під час якої мер Львова й депутати склали присягу. Відтак, в урочистій сесії оголосили перерву для підготовки наступного, уже робочого, засідання й обговорення важливих питань. Депутатам місцевих рад заборонили голосувати через конфлікт інтересів

Про це інформує пресслужба ЛМР, пише DailyLviv.

«Сьогодні маємо історичний день для міста Львова, тому що в цій сесійній залі всі разом ми показали повагу до закону. Вийшов на трибуну голова територіальної комісії і зачитав рішення комісії, і я, як міський голова, склав присягу, склали присягу депутати, які ще цього не робили. Тобто ми починаємо рухатися у правовому полі.

Я налаштований на конструктивну роботу, тому що виклики перед нами — мегаскладні, такого Україна і світ ще не бачили, як мінімум в цьому столітті. Тому наша праця має показати приклад для всієї України. Тому що Львів — це маяк: як Львів покаже приклад, так і українці будуть реагувати. Люди хочуть, щоби був розвиток, і я в вірю в це.

Ми взяли перерву у сесії для того, щоб перейти до наступних питань, які треба проговорити. Обрання комісій і секретаря міської ради потребують серйозного обговорення. А сьогодні в нас урочисте засідання, багато почесних гостей. Тому беремо перерву і готуємо наступне робоче засідання", — зазначив у коментарі міський голова Львова Андрій Садовий.

Нагадаємо, Садовий написав заяву до Львівської МТВК з вимогою скликати першу сесію ЛМР. Помилки з комами і відмінками - від хвилювання

Депутатам місцевих рад заборонили голосувати через конфлікт інтересів

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів