На львівських десантників у Луганському аеропорту нацькували три колони бронетехніки з Росії (відео)

13:43 2 липня 2014 р.

Фото до новини


Фото: Inforesist

Про це повідомив у середу співголова громадської ініціативи «Права Справа» Дмитро Снєгирьов.


Відео: «Новости на Оперкоре»

Спільнота військових «Інформаційний Спротив» передає сьогодні, 2 липня, в повідомленні «Під Луганськом йдуть бої»:

«На територію Луганщини через російський кордон знову прорвалися три колони техніки, в кожній з яких по 10 одиниць – бронетехніка і «КамАЗи». Про це «0642» повідомив співголова ГІ «Права Справа» Дмитро Снєгирьов. 

За його словами, техніка попрямувала до Луганського міжнародного аеропорту, який, всупереч поширеним в ЗМІ повідомленням про його здачу сепаратистам, знаходиться під контролем української армії (а конкретніше – десантників зі Львова. – «ЩЛ»). Також він повідомив, що сел. Металіст перейшло під контроль українських силовиків, і тепер бої йдуть в Камброді – околиці районі Луганська. 

Бої ведуться по всій «лінії фронту» – від Станиці Луганській до Краснодона та Сєвєродонецька. Є також факти здачі в полон прихильників «ЛНР», кількість тих, хто здався поки не відомо. 

Він також спростував новину про те, що сепаратисти використовують на Луганщині системи залпового вогню «Град». За словами Снєгірьова, у терористів «ЛНР» немає «Граду» на озброєнні.  Інформація про те, що співробітники заводу «Азот» в Сєвєродонецьку через артобстрілу вивезли цистерни з небезпечними речовинами з території заводу, також невірна – контейнери з небезпечними речовинами вивезені вже давно». 

Натомість телевізійний «5 канал» інформує сьогодні, 2 липня, в повідомленні «На околицях Луганська почався бій – терористи перекидають бронетехніку»:

«Сили АТО увійшли на околиці Луганська. Там зараз чути вибухи.  Про це повідомляють місцеві мешканці. Вони також надали інформацію, що в районі відділення Луганської митниці терористи встановили ракетну установку, з якої намагаються поцілити у літаки української армії.

Також мешканці Луганська бачили кілька разів колону військової техніки бойовиків. Їх дані підтверджує відео з веб-камер.

Кілька БМП проїхалися вдовж кварталу Щербакова, далі вони рухалися в напрямок селища Ювілейне. Куди попрямували терористи – невідомо».

Як інформував «Щоденний Львів», головний терорист на Луганщині обіцяє відібрати аеропорт в обласному центрі в десантників зі Львова, які запевнили, що не здадуть ворогу Луганський аеропорт, а також спростували дезінформацію російських ЗМІ про нібито «падіння у них бойового духу», й успішно відбивають атаки терористів, радник міністра внутрішніх справ України Антон Геращенко й народний епутат Юрій Сиротюк запевняють, що львівські десантники не здадуться й ніхто у них Луганський аеропорт не захопить.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів