Львівські десантники не здадуться й ніхто у них Луганський аеропорт не захопить, – нардеп

21:47 1 липня 2014 р.

Фото до новини


Фото: wikipedia.org

У цьому запевняють у вівторок радник міністра внутрішніх справ України Антон Геращенко й народний епутат Юрій Сиротюк.

Інтернет-видання «Українська правда» інформує сьогодні, 1 липня, в повідомленні «У Авакова обіцяють не віддати терористам луганський аеропорт»

«Українські військові, які захищають аеропорт Луганська від незаконних збройних формувань, не здадуться. Про це заявив радник міністра внутрішніх справ України Антон Геращенко в ефірі «5 каналу», передає «Інтерфакс-Україна». 

«Є питання про те, що таке контролювати луганський аеропорт? Фактично на сьогодні ми не можемо приземляти туди літаки після катастрофи, яка була з Іл-76. Наші хлопці стоять в аеропорту, і вони не здадуться, я упевнений. Проте під'їзди до аеропорту заміновані», – сказав він. 

Депутат фракції «Свобода» Юрій Сиротюк нагадав, що аеропорт захищають львівські десантники.  «Для того, щоб контролювати луганський аеропорт, необхідно знищити львівських десантників із 80-ї бригади. Львівські хлопці просто так не здадуться. Доки вони живі, ніхто аеропорт не захопить», – заявив депутат. 

Він розповів, що понад десять днів українські десантники були відрізані від основних сил, у них було мало продовольства, пили дощову воду. «Зараз дуже важливо встановити з ними коридор, і всіх, хто потрапив в оточення, вивести звідти», – наголосив нардеп. 

Як відомо, 1 липня лідер луганських терористів Валерій Болотов заявив, що аеропорт «Луганськ» перебуває під їхнім контролем.

Як інформував «Щоденний Львів», головний терорист на Луганщині обіцяє відібрати аеропорт в обласному центрі в десантників зі Львова, які запевнили, що не здадуть ворогу Луганський аеропорт, а також спростували дезінформацію російських ЗМІ про нібито «падіння у них бойового духу», й успішно відбивають атаки терористів.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів