На Луганщині терористи маскуються в нацгвардійців – блефують, що ті нібито перейшли на бік Росії (відео)

23:18 18 червня 2014 р.

Фото до новини


Фото: censor.net.ua

Про це повідомили в середу сайту «Informator.lg.ua» місцеві жителі.


Відео: 5 канал

Сайт «Informator.lg.ua» повідомляє сьогодні, 18 червня, з посиланням на жителів Свердловського району Луганської області, що там з'явилися в cуботу озброєні люди, переодягнені у форму Національної гвардії України. За свідченнями місцевих мешканців, ввечері 16 червня в Червонопартизанську з'явилися БТР і вантажівка з озброєними людьми, які оголосили городянам, що вони – нібито бійці Національної гвардії, котрв начебто «перейшли на бік Росії». Причину «свого переходу» візитери пояснили відмовою виконувати «злочинний наказ вбивати місцеве населення», й закликали місцевих жителів «підніматися на боротьбу з бандерівцями».

А наступного дня ці люди виїхали до Росії. При тому, як зазначили співрозмовники видання, проблем із перетином кордону у них не було.

Сьогодні тж ак звані «гвардійці» повернулися, але, пробувши в місті декілька годин, знову вирушили в бік Росії. 

Як інформував «Щоденний Львів», керівник Центру військово-політичних досліджень і координатор «Інформаційного Спротиву» Дмитро Тимчук повідомляв, що деякі російські військовослужбовці, дислоковані на кордоні, одягнені у форму Збройних сил України, й попереджав, що російські диверсанти підступно вдягли українську форму, щоб дати привід для вторгнення.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів