На Донеччині у терористів нарахували 13 танків (відео)

18:30 20 червня 2014 р.

Фото до новини


Фото: AP

Про це повідомили в п’ятницю очевидці їх пересування.

Агенція «РБК-Україна» інформує 20 червня в повідомленні «Сьогодні вранці в Донецькій обл. зафіксовано пересування 13 танків з георгіївськими стрічками»:

«Сьогодні вранці з боку Дебальцеве (Донецька обл.) у бік Алчевська (Луганська обл.) проїхали дві танкові колони з георгіївськими стрічками. Про це «РБК-Україна2 повідомили очевидці події – місцеві мешканці.

За їх словами, перша колона складалася з п'яти танків і «великої кількості» БТРів, друга колона – з сьоми танків. Очевидці не змогли уточнити тип танків. Георгіївські стрічки – ознака того, що дана техніка має безпосереднє відношення до самопроголошених «Донецької» (ДНР) і «Луганської» (ЛНР) «народних республік».

Як інформував «Щоденний Львів», виконувач обов'язків міністра оборони Михайло Коваль заявив у п’ятницю, що Росія перекинула терористам на сході України десять реактивних установок «Град» і танки Т-64, телеканал «Еспресо.TV» повідомляв у п’ятницю: «В колоні, що пройшла Луганськом, нарахували 5 танків, 2 БТР і 15 машин з бойовиками», українську військову частину в Артемівську штурмували бойовики на російському танку, на відео, опублікованих в інтернет-мережі «YouTube», бойовики пересувалися в п’ятницю по Донбасу на російських 4-х танках, п'яти БТРах та 11-ти вантажівках, при цьому бойовики прямували на них убік Донецька.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів