До Луганська вдерлися 5 російських танків, 2 БТРи й 15 вантажівок із бойовиками (відео, оновлено)

10:39 20 червня 2014 р.

Фото до новини


Фото: ТСН

Про це повідомили в п’ятницю очевидці, координатор «Інформаційного Спротиву» Дмитро Тимчук та українські військові, які обороняють аеропорт цього міста.


Відео: Luga Pavl

Телеканал «Еспресо.TV» інформує сьогодні, 20 червня, в повідомленні «В колоні, що пройшла Луганськом, нарахували 5 танків, 2 БТР і 15 машин з бойовиками»: «Сьогодні вранці в Луганську була помічена колона бойової техніки, яка прямувала у бік Алчевська Як повідомив «Еспресо.TV» очевидець подій, в колоні 5 танків, 2 БТР, і приблизно 15 машин з озброєними бойовиками. На одному з танків майорив прапор Севастополя. За словами очевидця, танки йшли зі швидкістю 60-70 км і дуже тихо. Він вважає, що це або Т-72, або Т-90 (такої машини на озброєнні в Україні немає)».

Перед цим керівник Центру військово-політичних досліджень і координатор «Інформаційного Спротиву» Дмитро Тимчук повідомляв сьогодні, 20 червня, на своїй сторінці в інтернет-мережі «Facebook»: «В Луганськ увійшла колона бронетехніки бойовиків. У складі колони - 2 танки Т-64 і 5 БТР. Крім того, в 04:30-04:40 бойовиками був проведений обстріл зі стрілецької зброї аеропорту «Луганськ», зайнятого силами АТО. Українські військові відкрили вогонь у відповідь. Постраждалих серед військовослужбовців немає».

Натомість «Телевізійна служба новин» каналу «1+1» інформувала в повідомленні «На Луганськ рухається колона танків, БТРів та вантажівок під прапорами Росії і Криму (відео)»:

«На Луганськ рухається велика колона бойової техніки. Про це ТСН.ua повідомили українські військові, які обороняють аеропорт міста.

За їхніми словами, близько 5.30 ранку колона пройшла через село Хрящувате з боку кордону з Росією у напрямку до Луганська. Куди саме направляється колона – до самого міста чи до аеропорту, поки незрозуміло.

У складі колони вісім танків Т-64, БТРи, вантажівки ГАЗ-66, КамАЗи та Урали. На одній з них була зенітна установка. Колона рухається під правпорами Росії та Криму.

Також військові розповіли, що близько 4.30 знову бойовики знову атакували аеропорт. Військові відбилися, поранених і загиблих серед них немає. Чи є втрати серед терористів, невідомо.

Нагадаємо, Росія знову нарощує військову потужність біля кордонів України. НАТО побачив тисячі російських військових уздовж українського кордону. Раніше про те, що Кремль знову стягує війська до кордону, повідомило Міністерство оборони України. Російський міністр оборони на закритому засіданні Державної думи Росії підтвердив: угруповання поблизу України посилюють - нібито через активізацію сил НАТО в регіоні».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів