Бойовики прямують на російських танках, БТРах і вантажівках убік Донецька (відео)

15:42 20 червня 2014 р.

Фото до новини


Фото: AP

Це засвідчують відео, опубліковані в інтернет-мережі «YouTube».


Відео: 9plus0

Агенція «УНІАН» інформує сьогодні, 20 червня, в повідомленні «На Луганщині та Донеччині рухаються колони військової техніки під прапорами РФ»:

«В Алчевську Луганської області зафіксована колона військової техніки під російськими прапорами. Також колону помітили в Горлівці на Донеччині.

Як свідчить відео, опубліковане на «YouTube», кілька танків, БТР та вантажівок з артилерійськими знаряддями прямували по трасі убік Донецька. Також з'явилося відео, як колона бойової техніки без розпізнавальних знаків пройшла з околиці Горлівки у центр міста. 

Як повідомляв УНІАН, в.о. міністра оборони України Михайло Коваль під час виступу у Верховній Раді заявив, що з боку Російської Федерації в Україну в'їхало 10 бойових машин Град БМ-21, танки Т-64 і інша техніка. Він сказав: «У нас була оперативна інформація про те, що 10 бойових машин з системами «Град» перетнули державний кордон України та перебувають на території України. Одну машину було нами знищено та захоплено, і в цій машині ми знайшли всю доказову базу, що це машина 18-ї мотострілецької бригади з Чечні Південного військового округу Російської Федерації».

Натомість інтернет-видання «Корреспондент.net» інформує в п’ятницю в повідомленні «ЗМІ: Танки з проросійськими військами йдуть на Донецьк, – фото»:

Проросійські військові на танках і декількох бронемашинах рухаються дорогою в напрямку Донецька. Їх сфотографували недалеко від Дебальцевого Донецької області сьогодні, 20 червня. Знімки надало агентство АР.

Сьогодні Горлівкою проїхала колона військової техніки. У ЗМІ також з'явилися повідомлення, що у напрямку Луганська рухається військова техніка під прапорами РФ і Криму. Також колона бронетехніки під прапорами «ДНР» була помічена в Алчевську».

Як інформував «Щоденний Львів», бойовики пересуваються по Донбасу на російських 4-х танках, п'яти БТРах, 11-ти вантажівках, речник РНБО Володимир Чеповий запевнив у п’ятницю, що силовики намагаються знищити її.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів