За що Львівський ОТЦК та СП засудив поведінку військовослужбовців з яворівського підрозділу (відео)

16:52 26 квітня 2024 р.

Фото до новини

У хамстві і хуліганстві працівників ТЦК винні дві громадянки, які супроводжували військовозобов’язаного, і систематично вступали в суперечку й провокували військовослужбовців на конфлікт.


Про це повідомила служба зв’язків з громадськістю Львівського ОТЦК та СП, пише DailyLviv.com.

Сьогодні у Львівський ОТЦК та СП громадяни надіслали відео, на якому зафіксовано, начебто, протиправні дії з боку працівників ТЦК.

Інформуємо, що 26 квітня близько 04:00 представники першого відділу Яворівського РТЦК та СП у рамках взаємодії з ДСПУ КПП «ШЕГИНІ» доставили у вищезгаданий ТЦК військовозобов’язаного громадянина. Даний громадянин пройшов медичне обстеження Мостиською територіальною позаштатною військово-лікарською комісією при Яворівському РТЦК та СП, за результатами якої був визнаний придатним до військової служби.

Читайте такожПоліція пояснила, як доставляє до ТЦК людей, які ухиляються від призову

Однак дві громадянки, які супроводжували військовозобов’язаного, систематично вступали в суперечку й провокували військовослужбовців на конфлікт. Таким чином перешкоджали військовослужбовцям у виконанні їхніх службових обов’язків. 

Поведінку військовослужбовців засуджуємо. Проводиться службова перевірка, обставини з’ясовуються.

Свідки повідомили так: «О 5-й ранку волонтер ГО «Порятунок тварин Харків» повертався з Польщі, куди відвозив безпритульних собак з прикордоння Харківщини. У Львівській області автівку зупинили представники ТЦК та запросили волонтера до приміщення. Телефон добровільно відібрали а також допомогли волонтеру пройти ВЛК і завтра його відправляють у військову частину».

Попередження: на відео звучить нецензурна лайка. 

Читайте такожУ Львові чоловік намагався побити працівників ТЦК та втік від поліції (відео)

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів