Міністр закордонних справ Великої Британії Камерон посадив у Львові робінію (відео)

12:01 3 травня 2024 р.

Фото до новини

Робінію висадили на площі Катедральній, одразу поруч біля дерева ще одного доброго друга України, професора Снайдера.

Про це написав міський голова Львова Андрій Садовий, пише Dailylviv.com.

"Ранок може починатися не тільки з кави) . Заяви про використання британської зброї по території агресора та наші розмови надають впевненості.  Тепер пан міністр має своє власне дерево у Львові, а отже поважну причину, щоб ще не раз повернутися до України з добрими новинами.  Робінію висадили одразу поруч біля дерева ще одного доброго друга України, професора Снайдера" - написав мер.

Читайте також: Велика Британія переведе Львівщину в жовту зону, - Камерон у Львові (відео)

Також Андрій Садовий презентував міністру карту міст-партнерів та міст-побратимів Львова. Особливий акцент міський голова зробив на мережі UNBROKEN Cities – об’єднанні міст з усього світу задля підтримки та розвитку реабілітації в Україні. Нещодавно до цієї мережі доєдналась столиця Норвегії Осло.

фото Романа Балука для Львівської міської ради

Окрім того, під час зустрічі разом з Девідом Камероном та Надзвичайним і Повноважним Послом Сполученого Королівства Великої Британії та Північної Ірландії в Україні Мартіном Гаррісом говорили про розбудову індустріальних парків у Львові, можливість пошуку шляхів відкриття львівського аеропорту та важливість формування ветеранської спільноти.

Читайте також: Британія та Україна розпочали переговори про 100-річне партнерство

І собі Міністр закордонних справ Великої Британії залишив запис у Книзі почесних гостей Львова, де написав, що Велика Британія завжди буде міцним союзником України.

 



Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів