МОК відкликав всі змагання у Росії і Білорусі, а МОА спустила прапори цих країн з флагштоків

13:10 28 лютого 2022 р.

Фото до новини

Міжнародна Олімпійська Академія об'єднує свій голос з Міжнародним Олімпійським Комітетом, рішуче засуджуючи вторгнення Росії в Україну.

Міжнародна Олімпійська Академія прийняла резолюцію у зв'язку з вторгненням Росії в Україну за сприяння Білорусі, пише Dailylviv.com:

"Будь-який акт порушення проти незалежних націй і людей, по суті,  є порушенням фундаментальних цінностей олімпізму, які спрямовані на мирне співіснування та солідарність.

МОК, беручи до уваги вище викладене, вирішив закликати всі міжнародні федерації відкликати всі міжнародні змагання, які планувалося провести в Росії та Білорусі, а також вилучити їхні національні прапори з кожного спортивного заходу глобального масштабу,  як символічний акт протидії цьому варварському вторгненню.

У зв’язку з цим Міжнародна Олімпійська Академія вирішила спустити державні прапори Росії та Білорусі з флагштоків у своєму приміщенні в Стародавній Олімпії.

Усі члени, посадові особи та співробітники МOA стоять на боці українського народу та спортсменів, і ми сподіваємося, що російські війська, присутність яких на українській землі є порушенням принципів і цінностей миру, дружби та солідарності між суспільством, будуть негайно виведені з території незалежної України.

У цей момент ми всі - українці!"

Вулицю у Копенгагені, де розташоване російське посольство, назвали Українська

Інтернаціональний легіон в Україні: зголосилися декілька тисяч добровольців

Латвійським добровольцям з 1 березня дозволили захищати Україну, - парламент Латвії

Прем'єр Великобританії Борис Джонсон прийшов на вечірню літургію в українській церкві в Лондоні

Перекладачка німецього видання Welt розплакалась під час перекладу останнього відеозвернення Зеленського (відео)

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів