«Міністр оборони ДНР» Гіркін-«Стрєлков» скаржиться: «Росія вже ледь-ледь допомагає нам триматися»

22:52 8 червня 2014 р.

Фото до новини


Фото: vk.me

Заявляючи про це в неділю, диверсант додає: «...але без шансу переламати ситуацію на свою користь».

«Корреспондент.net» інформує сьогодні, 8 травня в повідомленні «Стрєлков: Українська армія нас випереджає, а від Росії допомоги мало»:

«Міністр оборони» самопроголошеної Донецької народної республіки Ігор Стрєлков (справжнє прізвище цього російського диверсанта – Гіркін. – «ЩЛ») повідомив, що на цьому етапі протистоянь українська армія випереджає його бійців у Слов'янську. У цьому він бачить допомогу іноземних радників.

«Їхня (української армії. – Ред.) машина неповоротка, але керують нею зараз компетентні хлопці з-за океану ... А реальної допомоги все немає і немає і давно вже розтрачений увесь потенціал, набраний на підйомі», – написав Стрєлков у своєму блозі в неділю, 8 червня. Також він повідомив, що зараз дуже багато добровольців хочуть вступити до лав ополчення Слов'янська, але «для них немає ні зброї, ні взуття, ні форми».

«Та допомога, що надходить з Росії зараз, була потрібна місяць тому. Тоді вона могла принести великий успіх. Зараз вона вже ледь-ледь допомагає нам триматися, але без шансу переламати ситуацію на свою користь», – написав Стрєлков».

Як інформував «Щоденний Львів», колишній керівник російського уряду Михайло Касьянов дійшов висновку, що авантюра Путіна на сході України завершується, російський диверсант Гіркін-«Стрєлков» прогнозує погіршення ситуації для терористів на сході України, командир добровольчого батальйону територіальної охорони «Азов» Ярослав Гончар заявив у неділю, що вночі на схід України вдерлися до 100 російських спецпризначенців, а керівник групи інформування про антитерористичну операцію Владислав Селезньов повідомив у неділю, що терористи істерично намагаються вирватися зі Слов’янська.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів