Авантюра Путіна на сході України вже завершується, – екс-прем'єр РФ

21:10 7 червня 2014 р.

Фото до новини


Фото: lenta-ua.net

Такого висновку дійшов колишній керівник російського уряду Михайло Касьянов.

Агенція «Укрінформ» передає в повідомленні «Авантюра Путіна на Донбасі завершується, – екс-прем'єр РФ»:

«Найближчим часом президенту Росії доведеться зафіксувати програш – ультиматум Заходу до кінця червня – забезпечити припинення озброєного опору сепаратистів не залишає Путіну жодних шансів. Про це екс-прем'єр-міністр Росії Михайло Касьянов написав у своєму ЖЖ.

«Своєю українською авантюрою Путін залучив всю країну в азартну геополітичну гру, зробивши російський народ заручником своїх амбіцій. Усім вже зрозуміло, що блеф не спрацював, і вже найближчим часом треба буде зафіксувати програш. Сформульований Заходом ультиматум з вимогою до Путіна до кінця червня забезпечити припинення озброєного опору сепаратистів не залишає Путіну жодних шансів», – пише він.

За словами Касьянова, російська влада все ще намагається вселити своєму народу, що РФ не має ніякого відношення до напруження на південному Сході України. Проте, це може справити враження лише на вітчизняну «зомбовану телевізійну аудиторію».

«Очевидно, що головну відповідальність за ескалацію напруження і насильства на південному Сході України несе само керівництво Росії, яке використовує цілий арсенал засобів з роздмухування кризи, починаючи з безпрецедентної за масштабом інформаційно-пропагандистської війни, завершуючи пропуском через кордон озброєних російських диверсантів і незаконних формувань», – пише Касьянов.

«Гра завершується, і головне завдання Путіна – мінімізувати політичні втрати і зберегти обличчя. Основний напрям зусиль – не здавати своїх. Для цього озброєних сепаратистів треба легітимізувати| як сторону переговорів з офіційною владою Києва. Чи є ресурс для збереження обличчя в такій формі? На мій погляд, такого ресурсу немає», – резюмує Михайло Касьянов».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів