Уночі на схід України вдерлися до 100 російських спецпризначенців, – «Азов» (відео)

10:24 8 червня 2014 р.

Фото до новини


Фото: inforesist.org

Про це заявив у неділю командир добровольчого батальйону територіальної охорони «Азов» Ярослав Гончар.

Телеканал «Еспресо.TV» інформує сьогодні, 8 червня, в повідомленні «До Сніжного на Донеччині прибули чотири «КамАЗи» з російськими бойовиками»:

«Сьогодні вночі на чотирьох КамАЗах терористи провезли на територію України близько 100 кадрових військовослужбовців Росії. Про це у своєму «Фейсбуці» написав командир батальйону «Азов» Ярослав Гончар, передає Еспресо.TV.

«Сьогодні вночі з 2 до 3 колона з 4 «КамАЗів», тих, що вчора увійшли, їздила до Нової Надію (РФ) де взяли на борт близько 100 осіб. За попередньою інформацією ці 100 – кадрові військовослужбовці РФ! У супроводі двох наших зрадників ці 4 «КамАЗи»  з російським спецназом приїхали назад в Сніжне. Їх завдання – диверсійна робота», – написав Гончар.

За його інформацією, терористи готують Сніжне під опорний пункт. «Вже другий день йдуть активні фортифікаційні роботи. На дахах ПЗРК і снайпера (колишня будівля прикордонної застави, магазин Фуршет на Леніна і інші будівлі). Між блокпостами риють окопи. Навколо міста встановили кулемети Утьос і 120мм самохідку», – поінформував він».

Натомість народний депутат Олег Ляшко повідомляє сьогодні, 8 червня, на своїй сторінці в інтернет-мережі «Facebook»

«Повідомлення від наших партизан у місті Сніжному на Донеччині (15 км від російського кордону, пункт пропуску Маринівка):

Сообщаю о новом скоплении террористов, а именно: 5 БТР, около 300 террористов в основном не русские. Террористы расселились в спортшколе, в зданиии старой бани возле санстанции по улице Карапетяна.

БТР и огневые позиции размещены в центре города в районе площади 50 лет Октября. Установлена так называемая зенитка в районе церкви на 10 шахте (это возвышение, с которого полностью просматривается центральная часть города), на блокпосту, размещенном на въезде в центральную часть города со стороны г.Тореза, размещен крупнокалиберный пулемет и в шинах заложены 3 противотанковые мины».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів