Терористи істерично намагаються вирватися зі Слов’янська, – речник АТО (відео)

15:25 8 червня 2014 р.

Фото до новини


Фото: «InfoResist»

Про це повідомив у неділю керівник групи інформування про антитерористичну операцію Владислав Селезньов.

Сайт «InfoResist» передає сьогодні, 8 червня, в повідомленні «Бойовики істерично намагаються вирватися зі Слов’янська, – Селезньов»:

«Сьогодні зі самого ранку мешканці Слов’янська спостерігають незвичну активність бойовиків. Соціальні мережі сповнені повідомлень про потужні вибухи в місті.

За коментарем ми звернулися до прес-секретаря АТО Владислава Селезньова, який повідомив:

«Ми спостерігаємо один з найактивніших обстрілів міста та блокпостів АТО за останній час. Бойовики істерично намагаються вирватися з міста. Сили АТО продовжують тримати місто в щільному кільці».

Нагадаємо, що Слов’янськ вже більше 1,5 місяця блокований частинами армії, Національної гвардії і МВС. Місцеві жителі повідомляють, що терористи переміщаються по місту і відкривають хаотичний вогонь не тільки по позиціях силовиків, а й по житлових кварталах.

Як повідомили сайту «InfoResist» мешканці Слов’янська, проросійськи налаштовані сепаратисти втекли з міста ще на початковій стадії АТО, коли зрозуміли, що силовики не будуть з ними гратися. Зараз місто перебуває під повним контролем російських терористів і чеченців.

На блокпостах стоять в основному місцеві жителі, а от російські бойовики намагаються ховатися за їх спинами. Для більш ефективного ведення вогню терористи обладнали рухливі платформи (на тягачах) і встановили на них 120мм міномети. Ці платформи постійно переміщаються уздовж лінії фронту, завдаючи ударів по нашим військам.

Варто нагадати, як раніше повідомляв «InfoResist», бойовики обладнали вогневу точку у дворі церкви і до дерев прив’язали заручників. Також в місті були перебої з водою і продуктами. Також сьогодні в місті була помічена установка НОНА, яка сьогодні відкривала вогонь з двору церкви. НОНА працює також як і тягачі, після декількох залпів, переміщується в нове місце».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів