Львів’янин на п'єдесталі Ігор Нескорених закликав зберегти місто Маріуполь

16:43 20 квітня 2022 р.

Фото до новини

Львів’янин Ігор Галушка виборов золоту медаль у веслуванні на тренажері під час Міжнародних спортивних змагань «Ігри Нескорених».

Коли хлопець стояв на п’єдесталі, він підняв прапор України із надписом «Save Mariupol» і прапор «Азову». Про це повідомив начальник Львівської ОВА Максим Козицькийпише Dailylviv.com

«Мої побратими зараз воюють в Маріуполі в оточенні, без достатньої кількості провізії та боєприпасів. Вони захищають українську землю там і саме завдяки їхній мужності та силі я можу боротися тут! Вони дають мені силу!», – сказав Ігор Галушка.

Ігор Галушка встиг пройти Майдан і 3 роки війни. З вересня 2014-го до квітня 2017 року в складі полку «Азов» він брав участь в боях за Маріїнку, Широкине, Водяне, Талаківку, Лебединське, Павлопіль. Отримав наскрізне кульове поранення в голову, надаючи першу домедичну допомогу на позиції підрозділу в селі Маріїнка.  Коли після операції видужував у лікарні Мечникова у Дніпрі, вперше дізнався про «Ігри Нескорених».

«Ігри Нескорених» - це міжнародні змагання, у яких борються за перемогу у кількох дисциплінах військовослужбовці, що отримали поранення у зоні бойових дій. У випадку України - це ветерани російсько-української війни.

Стартували міжнародні спортивні змагання Ігри Нескорених: хто бере участь зі Львівщини

Львів'янин у Гаазі став чемпіоном Ігор нескорених

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів