Львів’яни зустріли в аеропорту переможців «Ігор Нескорених»

09:00 31 жовтня 2018 р.

Фото до новини


Фото: city-adm.lviv.ua

Учасників «Ігор Нескорених» зі Львівщини нетерпляче чекали аеропорту рідні, друзі, вболівальники й представники влади,.

Про це повідомили в прес-службі Львівської облдержадміністрації, де також розповіли: «Переможців зустріли усмішками, обіймами та вигуками «Героям слава!», після чого усі присутні спільно виконали Державний Гімн України. До складу національної збірної команди України на «Invictus Games» («Іграх Нескорених») увійшли троє представників Львівщини – Богдан Оксентюк, Сергій Шимчак та тренер зі стрільби з лука Олена Паламарчук».

Богдан Оксентюк запевнив: «Хочемо подякувати за цю підтримку, це дуже мотивує. Нас підтримували на змаганнях у Сіднеї, зокрема діаспора, нас гучно зустріли у столиці, і сьогодні, у Львові така тепла зустріч, усе це  надихає на подальший розвиток».

«Міжнародні змагання «Invictus Games» («Ігри Нескорених») серед військовослужбовців та ветеранів, які зазнали травм, поранень або захворювань під час бойових дій, тривали в Сіднеї 20-27 жовтня. Українці привезли з нього сім золотих та 10 срібних медалей. 15 учасників української команди вибороли п’яте місце у медальному заліку», – поінформували також в облдержадміністрації.

«Богдан Оксентюк (ветеран Національної гвардії України, учасник АТО з 2014 по 2018 рік) став володарем золотої медалі з легкої атлетики (біг на 1500 метрів), срібної та бронзової медалей з плавання (50 та 100 метрів вільним стилем). Сергій Шимчак (ветеран Збройних сил України, учасник АТО у 2014-2015 роках) виборов золото в командних змаганнях зі стрільби з лука та посів четверте місце у велоспорті (категорія «Men's Road Cycling IRB1»). Наступні «Ігри нескорених» пройдуть у Голандії у 2020 році», – повідомили також у прес-службі Львівської облдержадміністрації.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів