Козицький розповів про головне за тиждень на Львівщині

13:40 12 вересня 2022 р.

Фото до новини

Начальник ЛОВА Максим Козицький підсумував події минулого тижня у Львівській області.

Подаємо їх повнотекстово:

⚫️ У Львівську область завітала перша леді Республіки Польща Агата Корнгаузер-Дуда. Вона наголосила, що поляки впевнені у перемозі України. 

⚫️ На Львівщині рівень виконання річного плану надходження податків до бюджету області становить 73,3%. Планові показники січня-серпня перевиконали на 11,5 %.

⚫️ За тиждень на Львівщині додатково залучили в обробіток близько 200 гектарів сільгоспземель. Ці землі за спрощеною процедурою на період воєнного стану громади Львівської області передали в оренду аграріям.

⚫️  У Львівській ОВА відбулася перша нарада робочої групи щодо налагодження в укриттях медичних закладів і закладів освіти якісного інтернет-зв‘язку. Міністерство цифрової трансформації України запустило ініціативу «Wi-Fi в укриттях», щоб забезпечити заклади освіти швидкісним інтернетом навіть під землею. Наразі Мінцифри не має змоги задовільнити усі заявки, тому Львівська область планує самостійно закрити свої потреби, щоб міністерство спрямувало допомогу в області, які не можуть це зробити власними силами.

⚫️ Зустрівся на сході України з воїнами 103 окремої бригади Сил територіальної оборони ЗСУ та 80 окремої десантно-штурмової бригади. Подякував їм за щоденну важку службу і передав певну допомогу. Наші захисники бадьорі та налаштовані на перемогу. 

Погіршення погодних умов на Львівщині

У Львівському університеті підтримали волонтера і доцента Святослава Літинського

Козицький підсумував 200 днів війни на Львівщині

На Львівщині в неділю 42 хвилини лунала повітряна тривога

У Львівському заповідному лісопарку розчищають майданчик під самовільне будівництво

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів