Кожен третій російський кат, який знищував мешканців Бучі, Ірпіня, Гостомеля, воював у Сирії

13:15 6 квітня 2022 р.

Фото до новини

У середньому, кожен третій російський військовий із 155-ї бригади морської піхоти Тихоокеанського флоту ВМФ росії воював у Сирії, захищаючи режим Башара Асада.

За даними української розвідки, саме представники цієї бригади окупували Бучу, Ірпінь та Гостомель на Київщині, де після себе залишили сотні по-звірячому вбитих цивільних українців.

Про це «Слідство.Інфо» довідалося, опрацювавши списки 155-ї Тихоокеанської бригади, які раніше опублікувало головне управління розвідки Міноборони України, пише Dailylviv.com.

У цих списках є імена та персональні дані 82 російських військових з цього військового формування. Щонайменше 24 з них були учасниками війни у Сирії, де Росія підтримувала злочинний режим Башара Асада. Відтак, це, в середньому, кожен третій морський піхотинець Тихоокеанського флоту РФ, чиї дані є у списку розвідки. 

Інші окупанти не могли брати участь у сирійській війні через свій вік, бо тоді ще вчилися у школі або училищах. Журналісти з’ясували, що значна кількість окупантів зі складу цієї бригади, чиї імена є у списку, народилися у 1998-2002 роках. Тобто зараз їм 20-25 років. При чому, як раніше виявили журналісти, ці 20-річні окупанти хваляться у своїх соцмережах, що відрізають вуха українцям та погрожують вбивствами та знущаннями.

Нагадаємо, у 2015 році російські війська вторглися на територію Сирії, де тривала громадянська війна. Путін відправив туди близько 4 тисяч своїх солдат на підтримку режиму Башара Асада, який воював з місцевими протестувальниками.

Російські війська відзначилися бомбардуваннями мирного населення, цивільних об’єктів та гуманітарних коридорів. Також росіяни  використовували у Сирії заборонену зброю — фосфорні бомби та здійснювали хімічні атаки густонаселених регіонів.

Оприлюднено фото убивць, ґвалтівників та мародерів з Бучі

Під Києвом знйшли тіла жінок, яких окупанти хотіли спалити

Геноцид на Київщині: звірства росіян над мирним населенням (фото для суду)

Росіяни закатували до смерті рекордсмена України

Названі злочинні російські військові частини, що творили геноцид на Київщині

Фото командира бригади, яка катувала мешканців Бучі, поширили впливові західні ЗМІ (відео)

 

 

 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів