Кім Чен Ин вперше показав свою доньку під час запуску нової балістичної ракети

09:39 19 листопада 2022 р.

Фото до новини

Лідер Північної Кореї Кім Чен Ин спостерігав за запуском «нового типу» міжконтинентальної балістичної ракети в п’ятницю разом зі своєю маленькою дочкою, про яку раніше не було відомо.

Про це інформує CNN, пише Dailylviv.com.

На дивовижних фотографіях, опублікованих державним Корейським центральним інформаційним агентством (KCNA), видно, що Кім тримає за руку дівчину, а міжконтинентальна балістична ракета стоїть на своїй мобільній стартовій платформі неподалік.

KCNA стверджувала, що «нова» ракета, яку вони бачили, була Hwasong-17, і сказала, що вона була запущена з міжнародного аеродрому Пхеньян, пролетівши 999,2 кілометра (621 милю).

Після запуску в п'ятницю Японія попередила, що нова ракета, подібно, має потенційний радіус дії, щоб досягти материкової частини Сполучених Штатів.

Згідно зі звітом KCNA, Кім Чен Ин сказав, що випробування мали на меті «чітко продемонструвати» здатність його країни відповісти на те, що він назвав «істеричними агресивними військовими навчаннями ворогів, які прагнуть зруйнувати мир і стабільність на Корейському півострові».

Ви надто божевільні для нас: Північна Корея відмовила Путіну в допомозі

Російські ракети, ймовірно, летіли у готель у Львові: у коригуванні звинувачують телеканал Кореї

Особистий охоронець Гітлера помер у Берліні на 97-му році життя

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів