Керівник Донецької області сподівається взяти ситуацію у ній під контроль найближчим часом (відео)

20:34 30 квітня 2014 р.

Фото до новини


Фото: 5 канал

Про це він заявив у середу журналістам після наради голів ОДА з виконувачем обов’язків Президента Олександром Турчиновим..


Відео: 5 канал

Узяти під контроль ситуацію в Донецькій області найближчим часом, сподівається Голова Донецької облдержадміністрації Сергій Тарута. Про це він заявив сьогодні, 30 квітня, журналістам після наради голів ОДА з виконувачем обов’язків президента Олександром Турчиновим, яка відбулася у Києві. 

На Донеччині готуються до нових провокацій на травневі свята. Запобігти їм мають нові начальники райвідділків міліції у регіоні.  

«Звичайно. І візьмемо. Але це завдання, безумовно, не тільки місцевої влади, а й центральної», – сказав Тарута, додавши, що сподівається на те, що це відбудеться найближчим часом.

Незважаючи на складну ситуацію, Донецька область здійснює підготовку до виборів і навіть сьогодні під час наради голова ЦВК Михайло Охендовський подякував керівництву Донецької області за те, що робиться все необхідне для проведення виборів. Про це інформує в середу «5 канал».

Як повідомляв «Щоденний Львів», прес-служба МВС повідомила в середу, що терористи контролюють у Донецькій області будівлі ОДА, восьми міськвиконкомів і семи силових відомств; натомість в.о. Президента Олександр Турчинов стверджував: «Силовими методами не вдасться придушити ситуацію на сході»; Своєю чергою, в.о. голови Адміністрації Президента Сергій Пашинський прогнозує, що ситуація в Слов'янську буде локалізована і стабілізована в найближчі дні, утім, додає: «Єдине, що зупиняє, – велика кількість заручників. У нас немає сумніву, що терористи будуть використовувати цивільне населення».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів