Терористи контролюють у Донецькій області будівлі ОДА, восьми міськвиконкомів і семи силових відомств

14:26 30 квітня 2014 р.

Фото до новини


Фото: Дело

Про це повідомляє в середу прес-служба міністерства внутрішніх справ.

За її інформацією, «групою озброєних осіб 30 квітня 2014 року в 03:00 захоплений Центрально-Міський районний відділ Горлівського міськуправління міліції» – «невідомі увірвалися в будівлю, вивели особовий склад райвідділу на вулицю і забарикадувалися в приміщенні». А загалом в Донецькій області під контролем терористів знаходиться будівля облдержадміністрації, 8 міськвиконкомів, 4 міськвідділу міліції і 3 підрозділи СБУ.

Зокрема, навколо будівлі Донецька облдержадміністрація терористи звели барикади. Натомість у Донецькому міськвиконкомі озброєні бойовики в камуфляжі чергують на пропускному пункті та на всіх поверхах адміністративної будівлі. Однак робота міськвиконкому не блокується. 

Під контролем терористів працюють також міськвиконкоми Краматорська, Горлівки, Єнакієво, Костянтинівки, Харцизька, Маріуполя та Макіївки. Терористи тримають під контролем ще й міськвідділи міліції та підрозділи СБУ в Слов'янську, Краматорську, Горлівці.

Окрім того, на автошляхах області терористами встановлено більше 20 блокпостів. Найбільша їх кількість зосереджена в містах Слов'янську, Краматорську та Макіївці.

Як повідомляв «Щоденний Львів», терористи за будь-якої явки проголосять реалізованим запланогваний ним на 11 травня «референдум» на Донбасі, який вони «не бачать в Україні – про це заявив у середу «глава виборчої комісії Донецької Народної Республіки» Роман Лягін.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів