Керівник АП прогнозує: «Ситуація в Слов'янську буде локалізована і стабілізована в найближчі дні»

15:42 30 квітня 2014 р.

Фото до новини


Фото: AFP

Про це заявив у середу в.о. голови Адміністрації Президента Сергій Пашинський, який, утім, додав: «Єдине, що зупиняє, – велика кількість заручників. У нас немає сумніву, що терористи будуть використовувати цивільне населення».

Виконувач обов’язків голови Адміністрації Президента України Сергій Пашинський заявив сьогодні, 30 квітня, журналістам: «Я думаю, що ситуація в Слов'янську в найближчі дні буде локалізована і стабілізована».

Однак він же додав при цьому: «Єдине, що зупиняє, – велика кількість заручників. У нас немає сумніву, що терористи будуть використовувати цивільне населення».

Окрім того, за його словами, існує загроза вторгнення з боку Росії. Проте Сергій Пашинський запевнив: «Але це не зупинить продовження антитерористичної операції».

Про це повідомляє сьогодні, 30 квітня, «РБК-Україна». Як інформував, натомість, «Щоденний Львів», виконувач обов’язків Глави держави Олександр Турчинов заявив сьогодні, 30 квітня, на нараді з головами обласних державних адміністрацій, що силовими методами ситуацію на сході придушити не вдасться, бо, за умови значного скупчення людей, вони є неефективними.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів