Генконсульство Росії у Львові без телефонного зв'язку: і звичайного, і мобільного

20:13 14 лютого 2022 р.

Фото до новини

Таке мовчання телeфонів породжує версію про те, що більшість працівників дипломатичного представництва вже покинули його.

На сайті Генерального консульства Російської Федерації у Львові уже тривалий час висить таке оголошення: "Шановні відвідувачі, через незалежні від Генерального консульства причини телефонний зв'язок у нашій установі повністю відключено. Просимо використовувати для звернень та консультацій нашу електронну пошту (див.нижче): gkrf.lvov@mid.ru . Телефон для екстреного зв'язку з дипломатом (довідкова інформація не надається):+38 (067) 361-31-90".

Але цей номер дипломата виявився поза зоною досяжності, інформує Dailylviv.com.

З яких причин вимкнений міський телефонний зв'язок у генкосульстві і хто це зробив, невідомо. Проте, зважаючи на те, що ніхто у дипломатичному представництві РФ також не бере слухавку мобільного, складається враження, що працівників генконсульства у Львові вже просто немає. Або ж ця телефонна іннтрига має якийсь інший далекий задум.

Міністерство закордонних справ Росії ухвалило рішення про оптимізацію штату своїх закордонних установ в Україні через ризик провокацій. Про це заявила 12 лютого офіційний представник МЗС Марія Захарова.

"Побоюючись можливих провокацій київського режиму або третіх країн, ми дійсно прийняли рішення щодо певної оптимізації штатів російських закордонних установ в Україні", - заявила Захарова.

При цьому вона зазначила, що посольство Росії у Києві та консульські установи «продовжать виконання своїх основних функцій».

Росія підготувала відповідь Вашингтону і Брюсселю на 10 сторінках

Сьогодні Росія і Білорусь розпочали 10-денні військові навчання поблизу кордонів з Україною

Заяви США про можливе вторгнення Росії в Україну - попередження Кремлю, а не поширення паніки

Два наймасштабніші сценарії вторгнення в Україну передбачають одночасну атаку з кількох сторін, - розвідка

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів