Дві причини, з яких Шольц блокує постачання Україні крилатих ракет Taurus

14:47 4 вересня 2023 р.

Фото до новини

Канцлер Німеччини Олаф Шольц хвилюється через те, що українські війська почнуть застосовувати це озброєння для ударів по території рф.

Як пише видання BILD, Шольц хвилюється через те, що українські війська почнуть застосовувати це озброєння для ударів по території рф, інформує Dailylviv.com.

Канцлер Німеччини Олаф Шольц - єдиний всередині коаліції, хто блокує постачання Україні крилатих ракет Taurus. Про це повідомляє голова комітету Бундестагу з питань оборони Марі-Агнес Штрак-Циммерман.

«На даний момент» він не хоче поставляти Taurus. «В даний момент», однак в Україні продовжують гинути люди. Чого ж чекає канцлер Шольц, в ім'я Бога? Він один блокує це рішення всередині коаліції. Це безвідповідально», - написала Марі-Агнес Штрак-Циммерман.

Зазначається, що рішення щодо передавання крилатих ракет може залежати від нібито необхідності переговорів з кремлем.

«З одного боку, уряд Німеччини хоче дочекатися рішення президента США Джо Байдена щодо ракет ATACMS, але з іншого боку, у Шольца стверджують, що ракети Taurus будуть мати сенс тільки після того, як в Україну будуть поставлені винищувачі F-16», - йдеться у повідомленні.

Сьогодні Олаф Шольц виклав у соціальній мережі свою світлину після недавнього падіння під час тренування з бігу. Пошкодження довкола ока змусили Шольца прикрити цю ділянку обличчя пов'язкою. 

Шольц підтримав зміцнення військової сили Києва, але без швидкого вступу України у НАТО

Росія не виграє війну проти України, - Шольц

Німеччина повністю підтримує вступ України до ЄС – Шольц

 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів