До 8 листопада можна подати документи на Зелену карту США

19:25 26 жовтня 2022 р.

Фото до новини

Посольство США в Україні поширило інформацію, що в Україні триває дія програми розіграшу диверсифікаційної візової лотереї “Зелена карту”, попри воєнний стан в країні.

Про це інформує Голос Америки з посиланням на Twitter дипломатичного відомства США в Україні, пише Dailylviv.com.

Дипустанова наголошує, що заявка на участь в лотереї безкоштовна:

“До уваги аплікантів лотереї на 2024 рік. Оплата за участь у Диверсифікаційній візовій програмі не стягується. Остерігайтеся шахраїв, які говорять протилежне! Подавайте заявку на участь у Диверсифікаційній візовій програмі безкоштовно”.

"Навіть в умовах війни Сполучені Штати зберігають свою відданість різноманітності через проведення Диверсифікаційної візової програми", - твітувало посольство минулого тижня.

Традиційно дія лотереї стартує із початком нового фіскального року у США - цього року розіграш розпочався 5 жовтня і триватиме до 8 листопада.

За законом, ухваленим ще в 1990 році, США щороку можуть прийняти 55 тисяч іммігрантів з різних країн світу для сприяння різноманітності у США. Втім переможцями лотереї оголошують 100 тисяч людей, оскільки частина переможців можуть відмовитись від картки або не пройти співбесіду.

За даними Державного департаменту США, торік заявки на участь у Програмі імміграційних віз подали понад 12 мільйонів людей з усього світу. Україна входить у десятку країн, від яких громадяни найчастіше перемагають.

"Зелену карту" у США поки що не видаватимуть

Грін-карту США щороку хочуть 900 тисяч українців

Україна випереджає Росію за кількістю green card

 

 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів