Де у Львові провести пресконференцію з найбільшим ефектом

18:35 15 серпня 2021 р.

Фото до новини

У Львові нині є багато місць, де можна провести прес-конференцію. Але найбільший результат дає пресконференція у Львівському пресклубі - головному інформаційному залі Львова, розташованому у центрі міста.

За 22 роки діяльності у Львівському пресклубі організовано і проведено понад 2400 пресконференцій та інших інформаційних заходів різних форматів: тренінгів, фокус-груп, зум-конференцій. Переважна більшість з них мали широкий публічний резонанс і практичний результат. 

У них брали участь державні і місцеві службовці, політики, громадські діячі, експерти різних галузей економіки, фінансисти, правники, підприємці, науковці, спортсмени, митці, дипломати, громадяни України і зарубіжні гості. 

Пресконференції, брифінги, круглі столи, експертні обговорення, дискусії, диспути та інші публічні заходи у Львівському пресклубі відбуваються у різних форматах - за бажанням замовника і вибором індивідуального пакету: оф-лайн і он-лайн.

Для оф-лайну - з присутністю учасників заходу у Прес-клубі - тут пропонують оренду залу на 35 місць і кухні для кави-брейку або кейтерінгу. 

Для заходів в он-лайні пропонують сучасну відеотехніку для відеотрансляції наживо з конференцзалу Львівського пресклубу у соціальних мережах чотирма відеокамерами з долученням в ефірі додаткових демонстраційних екранів. За бажанням замовника можливий професійний відеозапис і - окремо - аудіозапис заходу найвищої якості. Відеорежисер Пресклубу може змонтувати відеоролики для організатора інформзаходу. 

Захід у Львівському пресклубі відбувається, як кажуть, під ключ. Від підготовки, написання і розсилання анонсу заходу за базою ЗМІ Пресклубу - до написання журналістських публікацій, виготовлення і поширення для медіа текстових та відеоматеріалів. Замовнику гарантоване обов'язкове їхнє розміщення на партнерському порталі Dailylviv.com.

Під час відеотрансляцій у Львівському пресклубі працюють найкращі відеооператори Львова. 

А тексти про заходи у Львівському пресклубі пишуть журналісти з досвідом роботи у найпопулярніших медіа Львівщини: друкованих і електронних ЗМІ.

Пресклуб також пропонує модерацію заходів, якщо у замовника є протреба у ній.  

Для вибору свого індивідуального пакету інформаційних послуг замовникам треба зателефонувати на номери 0505135993, 0662419235 або написати на електронну адресу pressclub@pressclub.lviv.ua. Більше інформації - на сайті Львівського пресклубу  і його сторінках у Фейсбук,  YouTube, Twitter. Тут, зокрема, можна переглянути всі відеотрансляції з Пресклубу у соціальних мережах.

Громадська організація "Львівський пресклуб" надає інформаційний майданчик для найгостріших політичних, економічних, соціальних та інших тем - без будь-яких табу.  

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

 

новобудови Львів