2 травня російські диверсанти припишуть свої вбивства у Слов'янську «Правому сектору», – «ІО»

19:15 1 травня 2014 р.

Фото до новини


Фото: Газета.Ru

Такі дані спільноти «Інформаційний Опір» оприлюднив у четвер її координатор – директор Центру військово-політичних досліджень Дмитро Тимчук.

Директор Центру військово-політичних досліджень і координатор спільноти «Інформаційний Опір» Дмитро Тимчук повідомляє сьогодні, 1 травня, на своїй сторінці в інтернет-мережі «Facebook»

«За інформацією групи «Інформаційний Опір», за вказівкою керівництва ГРУ ГШ ЗС РФ (головного розвідувального управління генерального штабу Російської Федерації. – Ред.), проросійські терористи мають намір завтра, 2 травня, здійснити чергову провокацію з можливою загибеллю людей в Слов'янську. Диверсію планується здійснити під виглядом бойовиків «Правого сектора».

Ця акція буде приурочена приїзду в Україну високопоставленого представника РФ , який прибуде нібито з метою ведення переговорів про звільнення представників ОБСЄ, захоплених терористами. За нашою інформацією, ця офіційна особа перебувала в Україні під час трагічних подій на Майдані в лютому 2014 року.

 Підготовку до провокації в Москві розпочали сьогодні, поширивши «Заяву МЗС Росії щодо планів Києва провести силову операцію на Південному Сході України». У заяві, зокрема, вказується, що в Кремлі «стурбовані появою в ЗМІ повідомленнями про намір київського режиму здійснити штурмову спецоперацію в південно-східних районах країни, та й ще зі залученням загонів ультранаціоналістичного «Правого сектору » (повний текст заяви:

http://www.mid.ru/brp_4.nsf/newsline/D13A913171E61D7244257CCB00471B27).

Як повідомляв «Щоденний Львів», МЗС Росії погрожує Україні катастрофічними наслідками – ними міністерство закордонних справ РФ шантажує нашу країну в разі здійснення «штурмової спецоперацію в південно-східних районах».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів