МЗС Росії погрожує Україні катастрофічними наслідками

18:00 1 травня 2014 р.

Фото до новини


Фото: tvi.ua

Ними міністерство закордонних справ РФ шантажує нашу країну в разі здійснення «штурмової спецоперацію в південно-східних районах».

На сайті міністерства закордонних справ РФ опубліковано сьогодні, 1 травня, «Заяву МЗС Росії щодо планів Києва провести силову операцію на Південному Сході України», в якій зовнішньополітичне відомство сусідньої держави вкотре втручається у внутрішні справи нашої таким ультиматутом:

«У Москві вкрай стурбовані появою в ЗМІ повідомленнями про намір київського режиму здійснити штурмову спецоперацію в південно-східних районах країни, та ще зі залученням загонів ультранаціоналістичного «Правого сектору». Подібні безвідповідальні і агресивні дії нинішнього «українського уряду» – якшо вони будуть реалізовані – здатні призвести до катастрофічних наслідків.

Каральні заходи проти власного народу свідчили б про нездатність київського керівництва виконувати взяті ним зобов'язання за Женевським заявою від 17 квітня ц.р. на користь якнайшвидшого припинення будь-якого насильства і запуску широкого загальнонаціонального діалогу за участю всіх регіонів і політичних сил. Закликаємо Київ, а також США та ЄС, які потурають йому й підписали женевські домовленості, не здійснювати злочинних помилок і тверезо оцінити всю тяжкість можливих наслідків за використання сили проти українського народу».

Як бачимо, хоч «штурмові спецоперації» в південно-східних районах України здійснюють навпаки – російські диверсанти й «п'ята колона» РФ, її МЗС знову все перевертає догори дриґом.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів