Новини Львова (cтор. 6611)

Фото для новини

15:30 11 лютого 2016 р.

У Львові модернізуватимуть «Hummer»

Американська компанія «Textron Systems» і «Укроборонпром» підписали угоду про створення спільного підприємства з постачання в нашу країну модернізованих за програмою «SCTV» бронеавтомобілів «Hummer» і подальшої модернізації такої техніки.

Наука і техніка

Фото для новини

15:00 11 лютого 2016 р.

Правоохоронці викрили на Львівщині фахівця центру зайнятості

Посадовець складала й видавала від імені суб’єктів підприємницької діяльності – фізичних осіб-підприємців довідки про доходи, у які вносила неправдиві відомості про прийняття та звільнення з роботи у трудових книжках громадян.

Кримінал

Фото для новини

14:05 11 лютого 2016 р.

На сесії ЛМР затвердили комплексну програму профілактики злочинності

Начальник юридичного управління міськради Гелена Пайонкевич повідомила в п’ятницю, що з міського бюджету скерують кошти для придбання обладнання й предметів довгострокового користування, які в подальшому будуть передані обласному управлінню Національної поліції.

Ситуації

Фото для новини

13:40 11 лютого 2016 р.

На сесії ЛМР не підтримали ухвалу щодо МАФів

Як зазначила директор департаменту економічної політики міськради Ірина Кулинич, проект ухвали передбачав вилучення 77 «малих архітектурних форм із комплексної схеми розміщення тимчасових споруд.

Економіка

Фото для новини

13:28 11 лютого 2016 р.

На сході України загинув учора один наш військовий і поранено трьох, – АП (відео)

Речник Адміністрації Президента з питань АТО Олександр Мотузяник повідомив у п’ятницю: «За минулу добу внаслідок бойових дій один український військовослужбовець загинув. Трьох – було поранено».

Політика